Karriär

Karriär

 

Vi söker en erfaren affärsutvecklare 


Vi söker dig som har passion för människor, affärer och har  entreprenöriella drivkrafter. För oss innebär det att du

ser möjligheter, gillar utmaningar och gärna kastar dig in i okända områden och också kan driva frågor framåt. Du har arbetat med affärsutveckling i någon form. Du behöver såklart inte kunna allt,

men du behöver kunna se samband och hitta kopplingar även i oklara situationer.


Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar kan ske snabbt både i arbetsuppgifter och uppdrag. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad, samtidigt vill vi att du är lyhörd i dina relationer med kunder och kollegor. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har förmåga att prioritera. Du är också van att uttrycka dig, såväl i möten som i skrift och kan skriva rapporter.


För att på bästa sätt kunna bidra till Balanserads utveckling ser vi gärna att du är likväl innovativ som handlingskraftig och effektiv. Vi på Balanserad är prestigelösa och vi har alltid kundens bästa i fokus. Vår styrka ligger ofta i att identifiera och paketera lösningar tillsammans med våra kunder. Vi gillar utanför-boxen-tänk och vår inställning är att se och skapa möjligheter.


Du har flera års erfarenhet av affärsutveckling, projektledning eller haft någon typ av ledarroll och har arbetat med att utveckla företag eller organisationer.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, då vi tror att rätt person på rätt plats kan lära sig det som man behöver kunna för uppdragen. Vi själva lär oss nytt hela tiden, då många av uppdragen är unika. Men det är just det som är tjusningen i vårt arbete. Är du orädd inför nya utmaningar och gillar när det händer mycket så kommer du att gilla det också.

Placeringsort är Skellefteå för båda tjänsterna. Resor kan ingå i arbetet.

Vi söker en utvecklingsinriktad ekonom

Vi söker dig som har passion för människor, ekonomi och affärer. Men för oss är ekonomi inte bara siffror. Långt ifrån. För oss är tankarna bakom siffrorna och vad de säger om verksamheten det viktigaste. Men du behöver vara en fena på bokföring, bokslut och det är bra om du har erfarenhet av deklarationer. Om du gillar att göra budgetar och kalkyler är det ett stort plus. I tjänsten kommer vissa administrativa uppgifter att ingå, dessutom har du också möljighet att arbeta med företagsutveckling och branschutveckling vilket kommer att utmynna i nya erfarenheter och en utvecklad kompetens.


Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar kan ske snabbt både i arbetsuppgifter och uppdrag. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad, samtidigt vill vi att du är lyhörd i dina relationer med kunder och kollegor. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har förmåga att prioritera. Du är också van att uttrycka dig, såväl i möten som i skrift.


För att på bästa sätt kunna bidra till Balanserads utveckling ser vi gärna att du tar ett helhetsansvar kring dina uppdrag. Däremot finns alltid kunniga kollegor att bolla med och vi arbetar gemensamt med affärsutvecklingsfrågorna på kunduppdragen. Du gillar ordning och reda och att lösa de problem som våra kunder behöver hjälp med.


Du har flera års erfarenhet av ekonomiarbete och bokföring och det är en fördel om du gillar att arbeta digitalt, då våra uppdrag är till stor del bygger på ett digitalt arbetssätt.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, då vi tror att rätt person på rätt plats skapar förutsättningar att trivas och utvecklas med oss.

Hur söker jag?


Du skickar kort och gott ett mail med CV till;

liselotte@balanserad.se


Sista ansökningsdatum; 19 maj -19Skriv i rubriken vilken av tjänsterna du söker till.

Välkommen med din ansökan!

Vad vi tror påVi eftersträvar balans i tillvaron.

Både för oss och för våra kunder. För vi tror att en balanserad tillvaro skapar harmoni och ger bättre förutsättningar att långsiktigt lyckas med det man gör.


En vision för framtiden behöver alla. Inte minst företag som vill utvecklas och växa. Visionen för företaget behöver ställas mot mig som privatperson och ägare för att få en komplett helhet.


Vi tror på att våga lite mer. Allt för många lever sina liv och hinner inte lyfta blicken och tänka på framtiden. Den som vågar lite mer, vinner i slutändan. Man växer som människa oavsett om man når sitt mål eller inte.


Vi tror på att det finns rätt lösningar på alla problem, även om man inte alltid ser dem direkt. Vårt angreppssätt är att vara lite utanför boxen och tänka på nya sätt, med nya perspektiv. Helt plötsligt finns svaret där.


Tid är den starkaste och kraftfullaste valutan idag. Går det göra något lite smartare, lite effektivare och helst skalbart, så kommer värdet på tidskontot att öka.