Hej Ylva Billing!

Som ett nästa steg i vår tillväxtresa har vi nu anställt ytterligare en affärsutvecklare.

Vi hälsar Ylva varmt välkommen till vårt balanserade team.

"Ylvas erfarenheter, både från tiden som entreprenör inom industrisektorn i Skellefteå, till rollen som verksamhetsrådgivare och sedan chef inom offentlig sektor är en värdefull erfarenhetsmix som tillför fler dimensioner till vår samlade kompetensbas", säger Liselotte Bruse. "Eftersom jag har jobbat tidigare med Ylva och vet vilken fantastisk person hon är, så var valet givet. När man är ett mindre team så är personerna viktiga och det är väldigt viktigt för oss att vi alla har samma Balanserade grundsyn på tillvaron, men också uppskattar nya utmaningar och tankesätt utanför boxen."

Ylva kommer senast från en tjänst som chef på Skellefteå kommun. Hon har tidigare bott i Stockholm och bland annat arbetat som verksamhetsutvecklare hos Praktikertjänst. Efter 15 år i huvudstaden, så lockade framåtandan i den gamla hemstaden Skellefteå.
Här började hon sin karriär som ekonom inom familjeföretaget Plastex och PMG AB, där hon också var delägare.

"Det känns jätteroligt att vara tillbaka i Skellefteås näringsliv och få arbeta med entreprenörer och att arbeta med uppdrag som utvecklar regionen", säger Ylva Billing.

Previous
Previous

Vi siktar uppåt

Next
Next

Liselotte Bruse - Årets Mentor 2018