Liselotte Bruse - Årets Mentor 2018

Vid en högtidlig ceremoni vid länsresidenset i Umeå den 4 oktober 2018 delades pris som årets mentor ut. Det var Nyföretagarcentrum och Almi som delade ut var sitt pris. I kategorin Årets mentor för nya företag vann Liselotte Bruse priset, som Nyföretagarcentrum ut. Liselotte har varit mentor för Emma Cedergren, Livsfabriken.

Almis pris i kategorin Tillväxtföretag gick till Markus Bolander.

"Det är en stor ära att få priset som årets mentor och det är roligt att min adept Emma har uppskattat min coachning. Det har varit ett spännande och givande coachning-uppdrag där vi har diskuterat stora och små frågor, alltifrån tjänsteutbud, prissättning och paketering till vad rollen som egen företagare innebär och ger för möjligheter", berättar Liselotte Bruse.

Emma som tyvärr inte kunde delta vid ceremonin, skrev i sin nominering;

"Ett av det viktigaste stöden från min mentor, förutom generös delgivning av sin expertis och regelbundna möten med tydlig målplanering osv, har varit hjälpen att få inblick i min roll som företagare och att omvärdera det värdet mina tjänster har på en fri, privat marknad, till skillnad från den offentliga sektorn.

Tack vare min mentors kunnande, insikt på marknad och kontakter inom en rad olika branscher, både offentlig och privat verksamhet, har hon kunnat hjälpa mig att se mig själv och min roll på marknaden på ett för mig nytt sätt."

Previous
Previous

Hej Ylva Billing!